Zadovoljstvo strank

Trening s Primožem je zares pravi užitek. Z besedami se ne da opisat kako si po končanem teningu poln energije  in volje za delo ves dan. Verjemite mi, vredno je poskusiti in prepričana sem, da vas bodo vadbe na fitnesu zasvojile , tako kot so mene. Treningi potekajo glede na kondicijsko pripravljenost posameznika. Med vadbo te zna motivirat tako, da besede ne morem več, ne poznaš.

Vse to se manj kot v mesecu dni pozna  na preoblikovanem telesu in tako dobiš še več volje za trening. Vredno je poskusiti, ne bo vam žal.

Marjeta Grilc

Za tebe in tvoj fitnes sem izvedela preko prijateljice. Odločitvi, da ga bom obiskovala je botrovala predvsem moja slaba telesna aktivnost. Glede na to, da si zagnan in pozoren motivator mi je uspelo v približno dveh mesecih in pol (mislim da je to 30 obiskov) shujšati za 3,5 kg; moja mišična masa se je pravilno razporedila, kar je izredno pomembno; počutim se zdravo, zadovoljno in polno psihične in fizične energije. Za dobre rezultate sem ti zelo hvaležna in ti čestitam. Le tako naprej.

Vera G.

S Primožem treniram sedaj že kakšno leto, tako da sem že dodobra spoznal njegovo delo. Pri njegovem načinu dela mi je všeč individualni in  profesionalni pristop, s tem pa nočem reči, da najin odnos ni prijateljski, ampak ravno obratno. Vsak človek ima svoje želje, cilje in Primož zna prisluhniti le tem, ter izdelati individualen načrt treningov in prehrane, ki te zanesljivo pripeljejo do začrtanega cilja, če si le zmožen toliko samodiscipline, da redno treniraš in se držiš navodil o prehrani.

dr. med. spec. krg. Matej Lavrič

Primož je po mojem mnenju eden najboljših trenerjev v našem prostoru. Kljub pogostokrat zgodnjim jutranjim uram me s spodbudnimi besedami motivira, da razgibavanje dobi še večji pomen. Svojemu bogatemu znanju in večletnim izkušnjam pa doda, kar je še posebej cenjeno, tudi sebe. Sicer pa ima občudovanja vredno pozitivno energijo, nikoli mu ne zmnajka vzpodbudnih besed in veselja do dela. Prav zaradi tega ima tudi lepo urejen fitnes poseben čar.

Andreja Jernejčič

PRIMOŽ RASPOTNIK

Fitnes je moj drugi dom že več kot deset let, v tem času sem do lepše postave in boljšega počutja pomagal več kot 600 osebam.
MojMusli Fit13

Kontaktni podatki

Primož Raspotnik
TABOR 13
Ljubljana, Slovenija 1000

Telefon: +386 (0)31 50 03 98
E-pošta: info@body-fit.si

Prodaja

 • Kinetični trakovi

  Kinetični trakovi

  Trenažni pripomoček profesionalcev tudi pri nas. Uporaba Kbands trakov pri treningu specifičnih tehnik v vašem športu vam pomaga hkrati izpopolniti...

Zadovoljstvo strank

 • Trening s Primožem je zares pravi užitek. Z besedami se ne da opisat kako si po končanem teningu poln energije  in volje za delo ves dan. Verjemite...

  Marjeta Grilc
 • Za tebe in tvoj fitnes sem izvedela preko prijateljice. Odločitvi, da ga bom obiskovala je botrovala predvsem moja slaba telesna aktivnost. Glede na to,...

  Vera G.
 • S Primožem treniram sedaj že kakšno leto, tako da sem že dodobra spoznal njegovo delo. Pri njegovem načinu dela mi je všeč individualni in  profesionalni...

  dr. med. spec. krg. Matej Lavrič