Holistic FitBody™

Programi:

 • FitBody-On,
 • FitBody-Ona,
 • FitBody-Mami,
 • FitBody-Bikini

FitBody-On,FitBody-Ona:
Program za oblikovanje celotnega telesa. Poudarek je na izboljšanju psiho-fizičnih sposobnosti,povečanju moči, povrnitvi telesne energije in izboljšanju splošne kondicije.

FitBody-Mami:
Poporodna vadba, poudarek na čimprejšnji izgubi odvečne teže in maščobe.

FitBody-Bikini:
Vadba s poudarkom na oblikovanju NOG,ZADNJICE IN TREBUHA

Kaj je to?

Revolucionarni nov pristop k fitnes vadbi in prehranjevanju.

Beseda holizem izhaja iz grške besede holos, ki pomeni cel. Holistični pristop upošteva nedvomno dejstvo, da um in telo težita k ravnovesju, homeostazi, in imata naravno sposobnost, da se sama uravnavata. Če je obremenjen en del celote, to vpliva na druge dele; stalna čustvena napetost lahko povzroči telesno izčrpanost.

Kako deluje?

Holisticiraj se je dejanje, ki simbolizira moj pristop k zdravju in fitnesu.

Celostna Fitnes filozofija temelji na razumevanju, da je življenje proces ustvarjanja, ki temelji na samozavesti. Preprosto povedano, fitnes je odnos s samim seboj. Gre za občutek, dihanje, poslušanje in raziskovanje. To je sprejemanje, smeh, ozaveščanje in celjenje. Za uveljavljanje te zavesti skozi misli, dihanje in gibanje, nam omogoča, da določite, vzdržujete, in v končni fazi ustvarjate lastno realnost. Ko boste začeli uporabljati Holistični pristop, to novo razumevanje prevzema obliko in ustvarja jasnost. Holistični Fitnes  je način življenja, nov pogled na zdravje in vaše splošno dobro počutje. Vprašanje ostaja, ste pripravljeni na korak do Holističnega sistema ™?

Skratka, mi smo najsodobnejša wellness in fitnes ekipa z revolucionarnim pristopom, kako deluje vaše telo in kaj potrebujete za uspeh.V Ameriki je Holistični fitnes prisoten že nekje 4leta in je pravi bum, saj ljudje,ki delajo po tem konceptu dosegajo res zavidljive rezultate. Pri nas pa je moja ekipa prva ki, uporablja tehnike Holističnega sistema pri fitnes vadbi in vadbi nasploh. Holistic FitSystems ™ pomaga zmanjšati razkorak med mišljenjem  in delovanjem. S pomočjo informacij, navdiha, in navodil. Holistic FitSystems ™ zagotavlja popolno okolje za izražanje samega sebe, v katerem ste se začeli poslušati in se zanašati na svoje instinkte. Ko boste ugotovili, da je vedno sinergija  med mislijo in fizičnim namenom, bo vaš potencial čedalje večji v vsakem trenutku.

Kako bo ta pristop pomagal vam?

Z učenjem, poslušanjem in gibanjem boste v stiku s svojim telesom, tako da postane izvajanje novega gibanja ter vaj izjemno. Trenirali boste zavestno in pravilno, brez poškodb, zaupali boste vase in v vašo  moč ter treninge v fitnesu dvignili na čisto novo raven. Ko boste začeli uporabljati holistični pristop k fitnesu nikoli več ne boste želeli trenirati drugače. Tukaj sledi seveda še pravilno prehranjevanje. Zmanjšanje telesne teže je zato učinkovito le s trajno spremembo življenjskega sloga. Gre za holistični pristop, ki vključuje zdrav način prehranjevanja in redno telesno aktivnost. Pravilna prehrana pomeni kakovostno, uravnoteženo prehrano, ki jo pravilno pripravite in zaužijte v več obrokih čez ves dan. Jejte manjše količine hrane. Hrano jejte počasi in jo dobro prežvečite. Ne jejte, ko gledate televizijo ali berete. Dnevno popijte vsaj 6 kozarcev vode. V jedilnik vključite veliko sadja in zelenjave nemastno meso ter ribe. Zmanjšajte vnos testenin, riža, žitaric, krompirja in kruha, izogibajte se alkoholu in sladicam. Vsak dan bodite telesno dejavni vsaj 30 minut. Rekreacija naj poleg aerobnega dela (hoja, tek, plavanje, kolesarjenje) vsebuje tudi vaje za krepitev mišic in kosti
(joga, fitnes). Intenzivnost vadbe vedno prilagodite vaši trenutni sposobnosti in ne pretiravajte.

Kako to izgleda in kako začnemo v vadbo?

4.koraki Holističnega fitnesa,ki vam bodo pomagali okrepiti vaše telo in utrditi um.

1. korak – Dihalne vaje in raztezne vaje

Dihalne vaje vam bodo pomagale pri sproščanju in umirjanju telesa in uma.

Pomagale vam bodo tudi pri večji gibljivosti prsnega koša. Raztezne vaje vam bodo omogočile večjo fleksibilnost in gibljivost mišic ter vam odstranile nezaželjene odpadne snovi, ki so posledica treninga iz mišic in telesa.

Raztezne vaje zmanjšajo tudi zakislitev mišic(musklfiber) ter preprečujejo poškodbe.

2.korak – Kardio boks in kardio kick boks

Kombinacija sparinga in udarjanja v vrečo.  Super zadeva za premagovanje stresa. Naša ekipa vas tudi nauči osnov udarjanja pri boksu in kick-boksu.

Ojačali boste kardio-vaskularni sistem in srčno-ožilni sistem.3.korak – Vadba na Kinesis napravah, ki vam simulira naravno človeško gibanje.

Naprava omogoča 360 stopinjsko gibanje telesa ter izvajanje preko 200 različnih vaj . Vaje,ki se jih izvaja so lahko za povečanje moči,izboljšanje gibljivosti, izboljšanje koordinacjie gibov, izboljšanje drže telesa… Primerna je tako za  začetnike,bolj napredne rekreativce ter tudi za vrhunske športnike,saj lahko na napravi simuliramo teniške udarce,golf udarce…4.korak – Vaje z prostimi utežmi in vaje z lastno težo(tudi vaje na TRX vrveh).

Te kombinacije vaj vam pomagajo pri motoriki gibov in ravnotežju telesa. Krepijo pa moč celotnega trupa in vam oblikujejo telo kot si ga sami želite. Ta kombinacija je osnova fitnes vadbe.

Če po teh 4 korakih ne boste popolnoma zadovoljni z izboljšanim modelom vašega telesa in uma vam starega vrnemo brezplačno.

Prikaz Holistic FitBody treninga
Zaradi osebne prilagoditve programov ter jedilnikov strankam je cena Holistic fitnes koncepta po dogovoru.


PRIMOŽ RASPOTNIK

Fitnes je moj drugi dom že več kot deset let, v tem času sem do lepše postave in boljšega počutja pomagal več kot 600 osebam.
MojMusli Fit13

Kontaktni podatki

Primož Raspotnik
TABOR 13
Ljubljana, Slovenija 1000

Telefon: +386 (0)31 50 03 98
E-pošta: info@body-fit.si

Prodaja

 • Kinetični trakovi

  Kinetični trakovi

  Trenažni pripomoček profesionalcev tudi pri nas. Uporaba Kbands trakov pri treningu specifičnih tehnik v vašem športu vam pomaga hkrati izpopolniti...

Zadovoljstvo strank

 • Trening s Primožem je zares pravi užitek. Z besedami se ne da opisat kako si po končanem teningu poln energije  in volje za delo ves dan. Verjemite...

  Marjeta Grilc
 • Za tebe in tvoj fitnes sem izvedela preko prijateljice. Odločitvi, da ga bom obiskovala je botrovala predvsem moja slaba telesna aktivnost. Glede na to,...

  Vera G.
 • S Primožem treniram sedaj že kakšno leto, tako da sem že dodobra spoznal njegovo delo. Pri njegovem načinu dela mi je všeč individualni in  profesionalni...

  dr. med. spec. krg. Matej Lavrič